românăenglishitalianodeutschfrançais  

caută:
SoluŢii setMobile
SFA FESTINO
Mark
Vending Automation
Horeca
     
 
Despre Noi - Prezentare

Set Mobile dezvoltă aplicaţii software pentru afaceri în timp real. Produsul cu care Set Mobile s-a impus pe piaţă este soluţia de automatizare a forţei de vanzări (SFA) Festino, adresată firmelor cu activitate de distribuţie. O aplicaţie stabilă, puternică şi portabilă, Festino este acum integrat cu două ERP-uri de marcă - Navision (Microsoft) şi Socrate (Bit Software) - şi funcţionează pe principalele dispozitive mobile prezente pe piaţă. Găsiţi descrierea completă a Festino in secţiunea SFA Festino.


Soluţiile noastre oferă două lucruri esenţiale:
  • Acces de la distanţă în sistemul de gestiune (ERP) al firmei prin dispozitive mobile sau Internet. Utilizatorii tehnologiilor noastre sunt integraţi în timp real în fluxul de documente si informaţii ale firmei.
  • Planificare, analiză şi monitorizare la nivel back office a fluxului de activităţi, documente şi informaţii în care sunt integraţi utilizatorii mobili. Managerii dispun de instrumentele de care au nevoie pentru a exploata tehnologia la adevăratul ei potenţial.
   
Iată cateva dintre beneficiile soluţiilor mobile:
  • Scurtarea ciclurile de business (de exemplu ciclul comandă-factură-încasare). Creşte astfel satisfacţia clienţilor şi viteza de rulare a stocurilor. Productivitatea echipei creşte, costurile de operare scad.
  • Extinderea în sigurantă aria de operare a firmei. Firma are acces la clienţi noi, la care vechiul mod de operare, cu resursele lui limitate, nu îi permitea să ajungă.
  • Cresc controlul asupra echipei mobile a firmei (a forţei de vânzare, de exemplu). Execuţia politicilor planificate de management este automatizată, la fel şi feed-back-ul. Managementul are un instrument puternic de evaluare a fiecărui membru al echipei sale mobile.
  • Colectarea îi analizează în timp real datele despre piată (evoluţia vânzărilor proprii sau preţuri, produse şi promoţii ale concurenţei, de exemplu). Managementul poate reacţiona la oportunităţile şi ameninţările apărute pe piaţă mai repede decât concurenţa.
   
Aplicaţiile Set Mobile sunt portabile, funcţionând pe produse PocketPC, PDA şi smartphones. Modulele desktop PC sunt accesibile printr-un simplu browser de Internet, oriunde există o conexiune la reţea.
Linkuri rapide
Contact

Tel/Fax: 0040 21 2124466
mastermobile@setmobile.ro