românăenglishitalianodeutschfrançais  

caută:
SoluŢii setMobile
SFA FESTINO
Mark
Vending Automation
Horeca
     
 
Tehnologii

Dezvoltăm aplicaţii mobile cu funcţionare în timp real folosind tehnologiile java, xml, superwaba (www.superwaba.com), j2me şi alte maşini virtuale pentru dispozitive mobile.

Suntem specialişti în tehnologia de sincronizare open source Sync4j oferită de Funambol. Sync4j este un server de sincronizare şi în acelaşi timp este cel mai mare proiect open source dedicat tehnologiilor mobile. Ne permite să înlocuim serviciile web pentru a comunica cu baza de date a clientului. Deoarece a fost conceput cu un înalt grad de generalitate, cu Sync4j se pot sincroniza orice surse de date.

Pentru că orice aplicatie nouă trebuie să se integreze la un sistem care deja funcţionează, ne-am specializat în a furniza soluţii de interfaţare cu sistemele deja existente.

Lucrăm în special cu tehnologii open source pentru că vrem să realizăm produse fiabile la costuri reduse, aşa cum am dovedit-o de fiecare dată. Set Mobile vă oferă o soluţie complementară pentru a vă face disponibile datele utilizatorilor mobili.

  Nu dĂm la o parte nimic, dacĂ merge bine.
Valoarea noastrĂ adĂugatĂ este eficiența dumneavoastrĂ crescutĂ.
 

 

Linkuri rapide
Contact

Tel/Fax: 0040 21 2124466
mastermobile@setmobile.ro